Waarom een toeslag?

  • Een eerste behandeling of meer dan 8 weken tussen twee behandelingen in, heeft direct invloed op de behandeltijd. “Achterstallig onderhoud” en het afnemen van een anamnese zorgen ervoor dat de behandeltijd toeneemt. Deze tijd wordt doorgerekend door middel van een toeslag. De toeslag voor een eerste behandeling is eenmalig.
  • Bij een ambulante afspraak wordt een klein deel van de brandstofkosten en reistijd aan u doorberekend door middel van een toeslag. Deze toeslag geldt per adres, niet per persoon.

Tijdens de eerste pedicurebehandeling wordt uitgebreid aandacht besteed aan uw voeten en de klachten die u heeft. Als u een nieuwe klant bent bij pedicurepraktijk Voeture ziet de pedicurebehandeling er als volgt uit:

Uw voeten worden uitgebreid bekeken en alle bijzonderheden en klachten worden aangetekend op uw behandelkaart. Er wordt gevraagd naar uw klachten en alle informatie die voor uw behandeling van belang is. Bijvoorbeeld of u bekend bent met de vormen van diabetes, psoriasis etc. Deze informatie wordt in de eerste behandeling vastgelegd op uw persoonlijke behandelkaart. Aan de hand van deze gegevens gaat uw pedicure vaststellen wat voor u de beste behandeling is en welke werkwijze gebruikt moet worden bij uw voeten. De behandelkaart wordt in de vervolgbehandeling weer gebruikt zodat de pedicure kan zien wat het resultaat van de behandeling is.

Wanneer de “anamnese” is afgenomen begint pedicurebehandeling en wordt de eerste stap gezet naar de oplossing van uw voetklachten. Uiteraard informeert de pedicure u tijdens de behandeling over wat er gaat gebeuren en wat gedaan moet worden om uw voet weer in optimale conditie te krijgen.

Mocht u een “angstcliënt” zijn, neemt uw pedicure vanzelfsprekend de moeite om u over uw angst heen te helpen, waarbij zij wordt geholpen door kennis van de nieuwste technieken en de beste apparatuur om uw behandeling pijnloos te laten verlopen.

Een afspraak maken is eenvoudig en kan zowel online, als via de telefoon. U kunt bellen naar 0164 653 173 of u kunt hier uw telefoonnummer achterlaten, dan wordt u zo spoedig mogelijk gebeld.