Waaruit bestaat een behandeling?

Voor een hygiënische behandeling, worden eerst uw voeten gedesinfecteerd.
Uw nagels worden behandeld.
De nagelomgeving wordt gereinigd.
Een eventuele schimmelnagel, in de volksmond de ‘kalknagel’, wordt behandeld en u wordt over de vervolg behandeling geadviseerd.
Een ingroeiende nagel wordt zorgvuldig behandeld. Indien u wenst, wordt u geadviseerd over een vervolgtraject voor het behandelen van de betreffende nagel.
Uw nagels worden mooi gepolijst, waardoor ze een gezonde glans krijgen.
Het eelt wordt verwijderd.
Eventuele likdoorns (ook wel eksterogen of pitten genoemd) worden verwijderd en u ontvangt advies over het voorkomen of verminderen van de klachten.
Kloven worden netjes gemaakt, verzorgd en wanneer u wilt kunt u leren hoe u deze kloven in de toekomst kunt voorkomen of verminderen.
De behandeling wordt afgesloten met een warmte kompres en een verzorgende crème die bij uw voeten past.

Waarom een toeslag?

Om u goed te kunnen adviseren, is een gedegen voet- en schoenonderzoek nodig. Dit wordt bij een eerste behandeling uitgevoerd. Er wordt een scan gemaakt van uw voeten, zodat een gericht advies kan worden geformuleerd. Door dit onderzoek is het mogelijk de ontwikkeling van uw voeten te monitoren. Door de extra tijd en middelen die nodig zijn voor een onderzoek, wordt een eenmalige toeslag gerekend.

Annulering afspraak

U kunt tot 24 uur van te voren kosteloos uw afspraak annuleren of verzetten. Dit geeft ons de mogelijkheid om iemand anders in te plannen. Indien u een afspraak niet tijdig annuleert, verzet of bij het niet verschijnen op een afspraak, zijn wij genoodzaakt de behandelingskosten in rekening te brengen.

U kunt pinnen bij Voeture.

Klik hier voor meer informatie over VoetreflexPlus.