Arkada bij ingroeiende nagels

De Arkada techniek is een corrigerende procedure voor ingroeiende nagels. Het wordt met regelmaat toegepast, wanneer andere ingrepen of behandelmethoden geen resultaat bieden. Een ingroeiende nagel komt veel voor, zowel bij mannen, vrouwen als kinderen. Helaas is het veelal onbekend dat er diverse behandelmethoden voor deze aandoening zijn. Een drastische ingreep als het verwijderen of deels verwijderen van de nagel is niet altijd nodig.

Patiënten voelen direct verlichting na 1 behandeling, wat in de meeste gevallen voldoende is om de problematiek het hoofd te bieden. Gewoonlijk is 1 behandeling voldoende, echter in sommige situaties is een maandelijkse controle afspraak nodig. Tijdens de controle afspraak is het mogelijk dat een kleine aanpassing wordt uitgevoerd, zodat het optimale resultaat kan worden behaald. Het aantal controles hangt af van het type, de convexiteit en mate van groei van de nagel. Contra-indicaties zijn neoplasia (kanker) en onychatrophia (atrofie van de nagels).

  • Arkada specialisten

    Esther Verdonk in azuurblauw

  • Arkada voor en na 1 behandeling.

  • Arkada techniek uitgevoerd door Esther

    Esther aan het werk met de Arkada techniek

  • Arkada toegepast op de tweede teen.

De procedure wordt uitgevoerd door Esther Verdonk, medisch pedicure. Zij is getraind, gecertificeerd en gespecialiseerd in het behandelen van ingroeiende nagels. De veiligheid van de patiënt en behandelaar staat voorop. Tijdens de behandeling zit u in een comfortabele, professionele behandelstoel.

Neem vandaag nog contact op om te vragen naar de behandelmogelijkheden voor u!

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.